Όταν χρησιμοποιείτε ωμά φρέσκα χορταρικά/λαχανικά στις σαλάτες σας, προσέχετε τα φύλλα του να έχουν έντονο πράσινο χρώμα και να είναι γερά και τρυφερά χωρίς τρύπες, που συνήθως προκαλούνται από έντομα και κάμπιες. Όταν τα φύλλα αρχίζουν να χάνουν τη φρεσκάδα τους, θα το καταλάβετε, γιατί αποκτούν μια ελαφρά ξινή και δυσάρεστη γεύση. Πλύνετε τα καλά και βάλτε τα σε μπολ με νερό, αλάτι και ξύδι. Έτσι θα φύγουν όλα τα έντομα που μπορεί να έχουν μείνει πάνω, όπως και τα κατάλοιπά τους!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου