ΥΛΙΚΆ:
1 φρατζόλα
100 γρ. αλλαντικά σε κύβους
100 γρ. γκούντα σε κύβους
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
Κέτσαπ
Μουστάρδα
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Χαράζουμε το πάνω μέρος του ψωμιού βαθιά κατά μήκος και κατά πλάτος, με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργηθούν τετραγωνάκια.Λαδώνουμε το ψωμί εσωτερικά, την ψίχα και βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για 5' να ξεραθεί λίγο η ψίχα! Βάζουμε κέτσαπ και μουστάρδα και τη γκούντα σε κύβους μεσα στις τρύπες. Ποσθέτουμε τα αλλαντικά σε κύβους κι αυτά στα κενά και την πιπεριά ψιλοκομμένη. Τέλος ρίχνουμε από πάνω λίγη μουστάρδα ακόμη και φρεσκοτριμμένο πιπέρι! Ψήνουμε στους 160 για 15'-20'.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου