Μια δική μου παραλλαγή ελπίζω να σας αρέσει!
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
2 ντομάτες
2 κ.γλ. ελιές σε ροδέλες
Φέτα σε κυβάκια
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Με ένα ποτήρι κόβεις την σφολιάτα σε στρογγυλό σχήμα. Κόβεις τις ντομάτες σε ροδέλες, την φέτα σε κύβους και τις ελιές, χωρίς τα κουκούτσια, σε ροδέλες. Βάζεις την φέτα πάνω στο σφολιατάκι, τις ελιές ρίχνεις την ρίγανη και βάζεις μια ροδέλα ντομάτας. Στοιχίζεις σε λαδωμένο ταψί αφήνοντας κενό ανάμεσα στα ταρτάκια. Ψήνεις στους 170 βαθμούς 10-15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και να κάνουν πάτο.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου