Για να ξεπικρίσουν οι μελιτζάνες, τις κόβεις στο μέγεθος που θέλεις, τις αλατίζεις και αφήνεις για 30' Στη συνέχεια τις στύβεις. Μην ξεχνάς να βάλεις λιγότερο αλάτι στο φαγητό! Πιο εύκολα και γρήγορα αφαιρείς λίγο από τον εξωτερικό της φλοιό. Μία φλουδα βγάζεις μία αφήνεις... Επίσης διάλεξε αυτές που δεν έχουν τόσο σκούρο χρώμα. Γενικά η πικρίλα στην μελιτζάνα προέρχεται απ'τα πολλά τις σπόρια, όσο περισσότερα τόσο πιο πικρή!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου