Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Για να ξεπικρίσουν οι μελιτζάνες

Για να ξεπικρίσουν οι μελιτζάνες, τις κόβεις στο μέγεθος που θέλεις, τις αλατίζεις και αφήνεις για 30' Στη συνέχεια τις στύβεις. Μην ξεχνάς να βάλεις λιγότερο αλάτι στο φαγητό! Πιο εύκολα και γρήγορα αφαιρείς λίγο από τον εξωτερικό της φλοιό. Μία φλουδα βγάζεις μία αφήνεις... Επίσης διάλεξε αυτές που δεν έχουν τόσο σκούρο χρώμα. Γενικά η πικρίλα στην μελιτζάνα προέρχεται απ'τα πολλά τις σπόρια, όσο περισσότερα τόσο πιο πικρή!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Πώς να στήσω το πλατώ τυριών (cheese platter)

Ο ιδανικός συνδυασμός των τυριών με το ανάλογο κρασί που θα επιλέξεις να σερβίρεις! Πλατώ με εδέσματα που μπορείς να συμπεριλάβεις. Διάφορα στησίματα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει ανάλογα και με το τι υλικά θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Αυτό βέβαια έχει έχει σχέση και ποιός είναι ο σκοπός που ...

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...