Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αφράτοι Κολοκυθοκεφτέδες!!!

ΥΛΙΚΆ:
2 ποτήρια κολοκύθι τριμμένο
1 ποτήρι φέτα τριμμένη
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 αυγό
2 κ.σ. αλεύρι
Φρυγανιά τριμμένη όση πάρει Δυόσμο
Μαϊντανό
Λίγη ρίγανη
Αλάτι
Αλεύρι για το πανάρισμα

ΕΚΤΈΛΕΣΗ: Βάζουμε το κολοκύθι στο τρυπητό το αλατίζουμε και το ζουλάμε  να φύγουν τα υγρά. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε απαλά το κολοκύθι με όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι. Έπειτα προσθέτουμε το αλεύρι και σιγά σιγά την φρυγανιά μέχρι να γίνει σαν ζύμη. Πλάθουμε κανονικά σαν κεφτέδες τη ζύμη. Ζεσταίνουμε σπορέλαιο σε ένα τηγάνι, μόλις κάψει αλευρώνουμε και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν. Τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Συνοδεύονται με τζατζίκι! Καλή Επιτυχία και Καλή Όρεξη!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Πώς να στήσω το πλατώ τυριών (cheese platter)

Ο ιδανικός συνδυασμός των τυριών με το ανάλογο κρασί που θα επιλέξεις να σερβίρεις! Πλατώ με εδέσματα που μπορείς να συμπεριλάβεις. Διάφορα στησίματα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει ανάλογα και με το τι υλικά θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Αυτό βέβαια έχει έχει σχέση και ποιός είναι ο σκοπός που ...

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...