Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φρέσκα μυρωδικά για μέρες

Για να διατηρηθούν τα μυρωδικά σας (μαϊντανός, άνηθος, δυόσμος κλπ.) πιο φρέσκα, βάλτε τα σε ένα βάζο με νερό, όπως θα κάνατε και με ένα μπουκέτο λουλούδια. Aλλάζετε το νερό τους καθημερινά και κόβετε λίγο τις άκρες τους. Mε αυτό τον τρόπο, διατηρούνται πιο δροσερά και περισσότερες ημέρες από ό,τι αν τα βάζατε στο ψυγείο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...