Εύκολο Κυριακάτικο φαγητό...
ΥΛΙΚΆ:
500 γρ. κοτόπουλο σε κομμάτια (για τηγανιά)
3 πράσινες πιπεριές σε κύβους
2 κόκκινες πιπεριές σε κύβους
1 ντομάτα χωρίς σπόρια σε κύβους Αλατοπίπερο
Ρίγανη
1 κλωνάρι δεντρολίβανο
Χυμό από μισό λεμόνι
2 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.γλ. μέλι (προαιρετικά)
Λίγο λάδι για το τηγάνισμα
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Κόβουμε το κοτόπουλο και σε μπολ το μαρινάρουμε 30' με το δεντρολίβανο,το μέλι,την μουστάρδα,μια κουταλιά της σουπας λάδι.Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι ρίχνουμε τις πιπεριές και το κοτόπουλο με την μαρινάδα του.Μόλις θωρακιστεί το κοτόπουλο βάζουμε την ντομάτα.Λίγο πριν τελειώσει το μαγείρεμα αλατοπιπερώνουμε,ρίχνουμε λεμόνι και ρίγανη.Συνεχίζουμε για ακόμη 5'.
500 γρ. κοτόπουλο σε κομμάτια (για τηγανιά)
3 πράσινες πιπεριές σε κύβους
2 κόκκινες πιπεριές σε κύβους
1 ντομάτα χωρίς σπόρια σε κύβους Αλατοπίπερο
Ρίγανη
1 κλωνάρι δεντρολίβανο
Χυμό από μισό λεμόνι
2 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.γλ. μέλι (προαιρετικά)
Λίγο λάδι για το τηγάνισμα
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Κόβουμε το κοτόπουλο και σε μπολ το μαρινάρουμε 30' με το δεντρολίβανο,το μέλι,την μουστάρδα,μια κουταλιά της σουπας λάδι.Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι ρίχνουμε τις πιπεριές και το κοτόπουλο με την μαρινάδα του.Μόλις θωρακιστεί το κοτόπουλο βάζουμε την ντομάτα.Λίγο πριν τελειώσει το μαγείρεμα αλατοπιπερώνουμε,ρίχνουμε λεμόνι και ρίγανη.Συνεχίζουμε για ακόμη 5'.
Καλή επιτυχία και Καλή Όρεξη!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου