Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κοτόπουλο με πιπεριές

Εύκολο Κυριακάτικο φαγητό...
ΥΛΙΚΆ:
500 γρ. κοτόπουλο σε κομμάτια (για τηγανιά)
3 πράσινες πιπεριές σε κύβους
2 κόκκινες πιπεριές σε κύβους
1 ντομάτα χωρίς σπόρια σε κύβους Αλατοπίπερο
Ρίγανη
1 κλωνάρι δεντρολίβανο
Χυμό από μισό λεμόνι
2 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.γλ. μέλι (προαιρετικά)
Λίγο λάδι για το τηγάνισμα
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Κόβουμε το κοτόπουλο και σε μπολ το μαρινάρουμε 30' με το δεντρολίβανο,το μέλι,την μουστάρδα,μια κουταλιά της σουπας λάδι.Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι ρίχνουμε τις πιπεριές και το κοτόπουλο με την μαρινάδα του.Μόλις θωρακιστεί το κοτόπουλο βάζουμε την ντομάτα.Λίγο πριν τελειώσει το μαγείρεμα αλατοπιπερώνουμε,ρίχνουμε λεμόνι και ρίγανη.Συνεχίζουμε για ακόμη 5'.
Καλή επιτυχία και Καλή Όρεξη!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Πώς να στήσω το πλατώ τυριών (cheese platter)

Ο ιδανικός συνδυασμός των τυριών με το ανάλογο κρασί που θα επιλέξεις να σερβίρεις! Πλατώ με εδέσματα που μπορείς να συμπεριλάβεις. Διάφορα στησίματα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει ανάλογα και με το τι υλικά θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Αυτό βέβαια έχει έχει σχέση και ποιός είναι ο σκοπός που ...

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...