Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πως να καταλάβουμε την κρυμμένη ζάχαρη σε ένα προϊόν

Όταν διαβάζετε τα συστατικά ενός προϊόντος στην ετικέτα, να θυμάστε πάντα ότι αυτά που αναφέρονται πρώτα περιέχονται σε μεγαλύτερη ποσότητα στο προϊόν που πρόκειται να αγοράσετε και αυτά που αναγράφονται τελευταία περιέχονται σε μικρότερες ποσότητες. Αν, δηλαδή, στο κουτί με τα δημητριακά που θέλετε να αγοράσετε η ζάχαρη αναφέρεται π.χ. δεύτερη, μετά τις νιφάδες καλαμποκιού, τότε είναι προτιμότερο να διαλέξετε έναν άλλον τύπο δημητριακών, όπου η ζάχαρη θα αναγράφεται προς το τέλος της σύστασης του προϊόντος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...