Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ζάχαρη στο σπιτικό παγωτό

Αν φτιάχνετε μόνοι σας παγωτό, δοκιμάστε την επόμενη φορά να βάλετε άχνη ζάχαρη αντί για κρυσταλλική. Η άχνη κάνει το μείγμα του παγωτού πιο λείο και του δίνει βελούδινη υφή. Αν δεν έχετε άχνη ζάχαρη, χτυπήστε στο μίξερ κρυσταλλική, η οποία θα μετατραπεί σε άχνη σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...