ΥΛΙΚΆ:
350 γρ. αλεύρι
50 γρ. κακάο
10 γρ. μπέικιν
100 γρ. σοκολάτα κομμάτια
1 πρέζα αλάτι
2 κρόκους
150 γρ. ζάχαρη
1 βανίλια
300 γρ. γάλα
150 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
20 γρ. κονιάκ
Ξύσμα και χυμό ενός πορτοκαλιού
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Χτυπάμε στο μίξερ κρόκους,ζάχαρη,βανίλια μέχρι να αφρατέψει το μείγμα.Σε μπολ ανακατεύουμε να γινει ένα μείγμα αλεύρι,κακάο,μπέικιν,σοκολάτα σε μικρά κομμάτια (εναλλακτικά χρησιμοποιούμε σταγόνες σοκολάτας),γάλα,τη λιωμένη μαργαρίνη,κονιάκ και το ξύσμα με το χυμό του πορτοκαλιού.Σ'αυτό προσθέτουμε και τους κρόκους. Βαζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε στους 170°C για 40-45'.Αν θέλουμε να είναι υγρό στο κέντρο ψήνουμε στους 180°C για 30-35'.
Καλή Επιτυχία και Καλή Όρεξη
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου