Για να γίνονται τα κεφτεδάκια ή τα μπιφτέκια σας πιο αφράτα χρειάζεται να τα ζυμώνεται τουλάχιστον 10-15 λεπτά. Έτσι αναμειγνύονται όλα τα υλικά καλά, επίσης μπορείτε να αφήσετε τον κιμά που έχετε ζυμώσει για 5-10 λεπτά να δέσουν οι γεύσεις μεταξύ τους. Προσθέστε και λίγο ξύδι κατά το ζύμωμα, δίνει μια έξτρα δυνατή γεύση! Και μην ξεχνάτε... προσθέστε πολλά πολλά αρωματικά λαχανικά και μπαχαρικά, κάνουν τα φαγητά σας να ξεχωρίζουν!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου