Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μαριναρισμένα σουβλάκια με μπύρα

Υλικά:
1 κιλό χοιρινά σουβλάκια
330γρ. μπύρα
2 σκελίδες σκόρδο
2 κλωνάρια δενδρολίβανο
2 κ.σ. μέλι ή μαύρη ζάχαρη
1 κ.γλ. πάπρικα
1 κ.γλ. κόκκους πιπεριού
Χυμό από 1 λεμόνι
Αλάτι
Ρίγανη

Εκτέλεση:
Τοποθετούμε τα χοιρινά σουβλάκια
το ένα δίπλα στο άλλο σε ταψί. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί πολύ καλά να γίνουν ένα μείγμα και περιχύνουμε τα σουβλάκια. Αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ και την επόμενη τα ψήνουμε στη σχάρα.

ΤΙΡ
*Όταν τα ψήσετε, μπορείτε να  σερβίρετε με σως μουστάρδας που θα βρείτε στο blog.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...