Υλικά:
1 κιλό χοιρινά σουβλάκια
330γρ. μπύρα
2 σκελίδες σκόρδο
2 κλωνάρια δενδρολίβανο
2 κ.σ. μέλι ή μαύρη ζάχαρη
1 κ.γλ. πάπρικα
1 κ.γλ. κόκκους πιπεριού
Χυμό από 1 λεμόνι
Αλάτι
Ρίγανη
Εκτέλεση:
Τοποθετούμε τα χοιρινά σουβλάκια
το ένα δίπλα στο άλλο σε ταψί. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί πολύ καλά να γίνουν ένα μείγμα και περιχύνουμε τα σουβλάκια. Αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ και την επόμενη τα ψήνουμε στη σχάρα.
ΤΙΡ
*Όταν τα ψήσετε, μπορείτε να σερβίρετε με σως μουστάρδας που θα βρείτε στο blog.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου