Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μαριναρισμένα σουβλάκια με μπύρα

Υλικά:
1 κιλό χοιρινά σουβλάκια
330γρ. μπύρα
2 σκελίδες σκόρδο
2 κλωνάρια δενδρολίβανο
2 κ.σ. μέλι ή μαύρη ζάχαρη
1 κ.γλ. πάπρικα
1 κ.γλ. κόκκους πιπεριού
Χυμό από 1 λεμόνι
Αλάτι
Ρίγανη

Εκτέλεση:
Τοποθετούμε τα χοιρινά σουβλάκια
το ένα δίπλα στο άλλο σε ταψί. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί πολύ καλά να γίνουν ένα μείγμα και περιχύνουμε τα σουβλάκια. Αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ και την επόμενη τα ψήνουμε στη σχάρα.

ΤΙΡ
*Όταν τα ψήσετε, μπορείτε να  σερβίρετε με σως μουστάρδας που θα βρείτε στο blog.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια