Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φυσικό σιρόπι φρούτων

Τα φρούτα που έχουν ωριμάσει πολύ μπορούν να γίνουν μια υπέροχη σος που θα γαρνίρει το γιαούρτι ή το παγωτό σας. Απλώς χτυπήστε τα στο μπλέντερ. Είναι μάλιστα πολύ πιο υγιεινή επιλογή από τα διάφορα τυποποιημένα σιρόπια που κυκλοφορούν στην αγορά και τα οποία σας επιβαρύνουν με πολλές θερμίδες, χρωστικές και αρωματικές ουσίες. Μάλιστα μπορείτε να προσθέσετε, κατά το χτύπημα, άχνη ζάχαρη (όσο γλύκο το θέλετε) και μερικά φύλλα δυόσμου ή μια βανιλίνη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...