Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τυροκαυτερή

ΥΛΙΚΆ:
300 γρ. Λευκό τυρί αγελαδινό
100 γρ. Γιαούρτι στραγγιστό
Λίγο λάδι
2 κ.γλ. Πάπρικα γλυκιά (προαιρετικά για χρώμα)
1/2 κ.γλ. Πάπρικα καυτερή (ή όσο καυτερή την θέλουμε)
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη

ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Στο μούλτι χτυπάμε την πιπεριά με το λάδι.Ψιλοκόβουμε σε μικρά κομμάτια το τυρί και ανακατεύουμε με τη γιαούρτι και την πιπεριά με το λάδι.Ρίχνουμε και τις πάπρικες και ανακατεύουμε με ενα πιρούνι και προσπαθούμε να λιώσουμε και το τυρί.Χτυπάμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα!

Καλή Επιτυχία και Καλή Όρεξη!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Πώς να στήσω το πλατώ τυριών (cheese platter)

Ο ιδανικός συνδυασμός των τυριών με το ανάλογο κρασί που θα επιλέξεις να σερβίρεις! Πλατώ με εδέσματα που μπορείς να συμπεριλάβεις. Διάφορα στησίματα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει ανάλογα και με το τι υλικά θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Αυτό βέβαια έχει έχει σχέση και ποιός είναι ο σκοπός που ...

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...