ΥΛΙΚΆ:
300 γρ. Λευκό τυρί αγελαδινό
100 γρ. Γιαούρτι στραγγιστό
Λίγο λάδι
2 κ.γλ. Πάπρικα γλυκιά (προαιρετικά για χρώμα)
1/2 κ.γλ. Πάπρικα καυτερή (ή όσο καυτερή την θέλουμε)
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Στο μούλτι χτυπάμε την πιπεριά με το λάδι.Ψιλοκόβουμε σε μικρά κομμάτια το τυρί και ανακατεύουμε με τη γιαούρτι και την πιπεριά με το λάδι.Ρίχνουμε και τις πάπρικες και ανακατεύουμε με ενα πιρούνι και προσπαθούμε να λιώσουμε και το τυρί.Χτυπάμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα!

Καλή Επιτυχία και Καλή Όρεξη!
300 γρ. Λευκό τυρί αγελαδινό
100 γρ. Γιαούρτι στραγγιστό
Λίγο λάδι
2 κ.γλ. Πάπρικα γλυκιά (προαιρετικά για χρώμα)
1/2 κ.γλ. Πάπρικα καυτερή (ή όσο καυτερή την θέλουμε)
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Στο μούλτι χτυπάμε την πιπεριά με το λάδι.Ψιλοκόβουμε σε μικρά κομμάτια το τυρί και ανακατεύουμε με τη γιαούρτι και την πιπεριά με το λάδι.Ρίχνουμε και τις πάπρικες και ανακατεύουμε με ενα πιρούνι και προσπαθούμε να λιώσουμε και το τυρί.Χτυπάμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα!

Καλή Επιτυχία και Καλή Όρεξη!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου