Υλικά
3 φλ. αλεύρι
3 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γλ. αλάτι
1/2 φλ. κεφαλοτύρι τριμμένο
1/3 φλ. μαργαρίνη
1 φλ. γάλα
Λίγο δεντρολίβανο ψιλοκομμένο τα τρυφερά φύλλα
1 κ.γλ. πάπρικα
3 φλ. αλεύρι
3 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γλ. αλάτι
1/2 φλ. κεφαλοτύρι τριμμένο
1/3 φλ. μαργαρίνη
1 φλ. γάλα
Λίγο δεντρολίβανο ψιλοκομμένο τα τρυφερά φύλλα
1 κ.γλ. πάπρικα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι και το μπέικιν. Προσθέτουμε το τυρί, τη μαργαρίνη λιωμένη, την πάπρικα, το δεντρολίβανο και το γαλα σιγά σιγά μέχρι να γίνει μία μαλακή ζύμη. Αλευρώνουμε τον πάγκο μας και ανοίγουμε την ζύμη σε φύλλο πάχους 2-3 εκατοστών. Κόβουμε με φορμάκια. Βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15-20 λεπτά, ή λίγο περισσότερο αν τα θέλετε πιό τραγανά!
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι και το μπέικιν. Προσθέτουμε το τυρί, τη μαργαρίνη λιωμένη, την πάπρικα, το δεντρολίβανο και το γαλα σιγά σιγά μέχρι να γίνει μία μαλακή ζύμη. Αλευρώνουμε τον πάγκο μας και ανοίγουμε την ζύμη σε φύλλο πάχους 2-3 εκατοστών. Κόβουμε με φορμάκια. Βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15-20 λεπτά, ή λίγο περισσότερο αν τα θέλετε πιό τραγανά!
ΤΙΡ
*Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και 50 γραμμάρια αλλαντικά της αρεσκείας σας. Όμως μπορεί η ζύμη σας να χρειαστεί λίγο περισσότερο γάλα. Τα αλλαντικά θα τα βάλετε στο στάδιο μαζί με το τυρί.
*Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και 50 γραμμάρια αλλαντικά της αρεσκείας σας. Όμως μπορεί η ζύμη σας να χρειαστεί λίγο περισσότερο γάλα. Τα αλλαντικά θα τα βάλετε στο στάδιο μαζί με το τυρί.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου