Αυτά τα μικρά τσιπς φτιάχνονται μέσα σε ελάχιστο χρόνο, συνοδεύονται ιδανικά με δροσερά ντιπ!
Υλικα
1 μπαγκέτα
4 σκελίδες σκόρδου
1 κλωναράκι φρέσκο δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
1/4κ.γ. αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 μπαγκέτα
4 σκελίδες σκόρδου
1 κλωναράκι φρέσκο δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
1/4κ.γ. αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C και βάλτε μέσα ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα. Κόψτε την μπαγκέτα σε λεπτές φέτες, τρίψτε λίγο σκόρδο πάνω σε κάθε φέτα. Απλώστε τις στο ταψί βάλτε αλάτι, πιπέρι και το δενδρολίβανο. Ψήστε τις για 7-8 λεπτά στο γκριλ στους 170°C μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα και να γίνουν τραγανές. Βγάλτε τις από το φούρνο και αφήστε τις να κρυώσουν εντελώς πριν τις σερβίρετε.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C και βάλτε μέσα ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα. Κόψτε την μπαγκέτα σε λεπτές φέτες, τρίψτε λίγο σκόρδο πάνω σε κάθε φέτα. Απλώστε τις στο ταψί βάλτε αλάτι, πιπέρι και το δενδρολίβανο. Ψήστε τις για 7-8 λεπτά στο γκριλ στους 170°C μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα και να γίνουν τραγανές. Βγάλτε τις από το φούρνο και αφήστε τις να κρυώσουν εντελώς πριν τις σερβίρετε.
ΤΙΡ
*Ομοίως κάνετε ότι γεύση θέλετε, βάλτε αντί για σκόρδο πάπρικα γλυκιά ή μιξ πιπεριών και ότι άλλο σας αρέσει!
*Ομοίως κάνετε ότι γεύση θέλετε, βάλτε αντί για σκόρδο πάπρικα γλυκιά ή μιξ πιπεριών και ότι άλλο σας αρέσει!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου