Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τσιπς μπαγκέτας

Αυτά τα μικρά τσιπς φτιάχνονται μέσα σε ελάχιστο χρόνο, συνοδεύονται ιδανικά με δροσερά ντιπ!
Υλικα
1 μπαγκέτα
4 σκελίδες σκόρδου
1 κλωναράκι φρέσκο δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
1/4κ.γ. αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C και βάλτε μέσα ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα. Κόψτε την μπαγκέτα σε λεπτές φέτες, τρίψτε λίγο σκόρδο πάνω σε κάθε φέτα. Απλώστε τις στο ταψί βάλτε αλάτι, πιπέρι και το δενδρολίβανο. Ψήστε τις για 7-8 λεπτά στο γκριλ στους 170°C μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα και να γίνουν τραγανές. Βγάλτε τις από το φούρνο και αφήστε τις να κρυώσουν εντελώς πριν τις σερβίρετε.
ΤΙΡ
*Ομοίως κάνετε ότι γεύση θέλετε, βάλτε αντί για σκόρδο πάπρικα γλυκιά ή μιξ πιπεριών και ότι άλλο σας αρέσει!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια