Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τσιπς μπαγκέτας

Αυτά τα μικρά τσιπς φτιάχνονται μέσα σε ελάχιστο χρόνο, συνοδεύονται ιδανικά με δροσερά ντιπ!
Υλικα
1 μπαγκέτα
4 σκελίδες σκόρδου
1 κλωναράκι φρέσκο δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
1/4κ.γ. αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C και βάλτε μέσα ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα. Κόψτε την μπαγκέτα σε λεπτές φέτες, τρίψτε λίγο σκόρδο πάνω σε κάθε φέτα. Απλώστε τις στο ταψί βάλτε αλάτι, πιπέρι και το δενδρολίβανο. Ψήστε τις για 7-8 λεπτά στο γκριλ στους 170°C μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα και να γίνουν τραγανές. Βγάλτε τις από το φούρνο και αφήστε τις να κρυώσουν εντελώς πριν τις σερβίρετε.
ΤΙΡ
*Ομοίως κάνετε ότι γεύση θέλετε, βάλτε αντί για σκόρδο πάπρικα γλυκιά ή μιξ πιπεριών και ότι άλλο σας αρέσει!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Η εύκολη... πατισερί!

Αυτός είναι ο δικός μου "δρόμος" για να φτιάξεις την κρέμα-βάση της ζαχαροπλαστικής! Υλικά 500 γρ. γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά

Καραμελωμένος χοιρινός σιδηρόδρομος

Το χοιρινό είναι ένα λιπαρό κρέας όμως με αυτό το αργό ψήσιμο φεύγουν και όλα τα λιπαρά του, γίνεται τραγανό, καραμελώνει και έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδανικό για μπουφέ ή οικουμενικό τρ...