Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

15 συνδυασμοί για πίτσα!

°Italian style pizza: Τοματίνια κομμένα στη μέση, ρόκα ραντισμένη με ελαιόλαδο, ρίγανη, προσούτο
και μοτσαρέλα. Ελ κλάσσικο!

°Ο «καυτός» συνδυασμός: Πεπερόνι,
ψιλοκομμένες πράσινες και κόκκινες πιπεριές καυτερές, καραμελωμένο κρεμμύδι. Χοτ!

°O σούπερ καυτός συνδυασμός: Bacon, chilli powder, κρεμμύδι, και  αντί για σάλτσα γιαούρτι δροσερό. Έξτρα χοτ!!!

°Ο εξωτικός: Φρέσκος ανανάς, λεπτές φέτες ζαμπόν, τριμμένη παρμεζάνα, βασιλικός. Τραλαλά!

°Ο barbecue: Ψητό κοτόπουλο στήθος κομμένο σε κυβάκια, μείγμα τυριού από γκούντα και μοτσαρέλα, έτοιμη BBQ sauce, bacon. Φέρε και μπύρεεες!

°Τέσσερα (και πέντε και έξι..) τυριά:
Συνδυασμός τυριών από: ροκφόρ, μπρι, φέτα, παρμεζάνα, μοτσαρέλα, γκοργκονζόλα, δίπλα να έχετε το πιεσόμετρο!!! Πείτε τσίζζζ!!!

°Vegetarian: Πατάτες, κολοκυθάκι,
μελιτζάνα, κρεμμύδι, μαύρες ελιές κομμένες, μανιτάρια, σκόρδο, φρέσκια ντομάτα, είναι και νηστίσιμη!

°Μπολονέζ: Ψητός κιμάς, πάπρικα, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, ρίγανη, τριμμένη γραβιέρα και λίγο γιαούρτι για στόλισμα. Μακαρόνια μην βάλεις είναι υπερβολή!

°Καρμπονάρα: Bacon σε φέτες, μανιτάρια, παρμεζάνα, μοτσαρέλα, μοσχοκάρυδο και κρέμα γάλακτος αντί για σάλτσα. Μην βάσεις ούτε εδώ μακαρόνια, υπερβολή είπαμε!!!

°Ιδιαίτερος: Κομμένες γαρίδες (ψίχα), bacon, φρέσκο κρεμμύδι. Ότι να'ναι μιξ, αλλά γευστικό!

°Greek Lover: Φέτα, ελαιόλαδο, κομμένη πράσινη πιπεριά, ελιές, κρεμμύδι, φρέσκια ντομάτα, σύγκλινο. Συνοδεύεις με κρασί, τσίπουρο, ρακί, πορτοκαλάδα...

°Κυπριακός: Χαλούμι, κεφαλοτύρι, κύβοι από λούντζα, λουκάνικο, χοιρομέρι, πιπεριές, κρεμμύδι και φρέσκια ντομάτα. Δώσε κουμπάρε!

°Μεξικάνικος: Σάλτσα από φασόλια ή άλλη μεξικάνικη σάλτσα έτοιμη, καλαμπόκι, λουκάνικο chorizo κομμένο σε φέτες, κολίανδρο. Hola!

°Πρωινός: Τηγανητό αυγό-μάτι, πέστο, κόκκινο πιπέρι, σπανάκι, φέτα και βασιλικός. Δυνατό yummy πρωινό!

°Κολασμένος: Κρέμα γάλακτος, κουβερτούρα ή πραλίνα φουντουκιού, μπανάνα. Μη διαιτητικό...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπιτικό βαλσαμικό ξύδι και κρέμα βαλσάμικου

Πως μοιάζει; Έχετε δει αυτό το παχύρευστο, γυαλιστερό, σκούρο καφέ, ξυδάτο σιρόπι, που χρησιμοποιούν στα εστιατόρια για να στολίζουν τα πιάτα και να δίνουν μια νότα σπιρτάδας στη γεύση; Μερικά στη...

Τραχανάς...Πώς να τον φτιάξεις και πώς να το μαγειρέψεις!

Αυτή η εποχή, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, είναι ιδανική για την παρασκευή τραχανά! Λιγότερο ή περισσότερο κάθε χρόνο φτιάχνουμε σπιτικό τραχανά! Σας προτείνω να κάνετε την συνταγή ...

Πέρλες βαλσάμικου

Πριν αρχίσεις, γέμισε ένα ψηλό ποτήρι νερού με ελαιόλαδο και βάλε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ κρύο, ώστε το βαλσάμικο ξύδι να κρυώσει πριν φτάσει στον πάτο του ποτηριού. Μόλις το λάδι είναι κρύο μπορείς να συνεχίσεις τη διαδικασία για τις πέρλες βαλσαμικού! Βάλε σε κρύο νερό 4 φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν. Σε μια κατσαρόλα βάλε 100 γραμμάρια